Over ons

Over ons

Het persoonlijke contact en de kijk- en luistermogelijkheden van een echte winkel, maar toch het prijsvoordeel van een online shop. Dat is de fijne combinatie die u vindt in Rinzehofman.nl. Bij Rinzehofman.nl vindt u het beste als u iemand bent die weet dat televisie meer is dan een simpele beeldbuis. Als u weet wat de juiste speaker met geluid kan doen. Als u houdt van echte kwaliteit.

Assortiment Rinzehofman.nl

Of u nu zoekt naar een nieuwe televisie, audio of HIFI set of een koptelefoon of speaker, het aanbod aan audio- een beeldapparatuur is enorm. Waar begint u en hoe vindt u de televisie, hifi set of koptelefoon die bij uw smaak past? Bij Rinzehofman.nl hebben wij het voorwerk al voor u gedaan. De producten met een lage kwaliteit en de extreem dure producten hebben wij eruit gefilterd voor u. Bij Rinzehofman.nl vindt u een ruim, gevarieerd assortiment audio- en beeldapparatuur in verschillende prijsklassen, die als overeenkomst hebben: kwaliteit.

Goede service

De kwaliteit van onze producten gaan bij Rinzehofman.nl samen met goede service. Niet voor niets bestaat onze winkel aan de Lindegracht in Heerenveen al ruim 40 jaar. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen die u van goed advies kunnen voorzien. Maar denk ook aan onze in-house reparatieservice, ons gratis expertadvies aan huis en de installatie van uw gloednieuwe aankopen. Bij ons is het part of the deal. Kijk vrijblijvend rond in onze webshop. Heeft u vragen? Dan staan wij voor u klaar.

De zekerheden van Rinzehofman.nl

  Hoge kwaliteit producten
  Voordelige prijzen
  Beleef elk product in onze kijk- en luisterruimte
  Gratis expertadvies aan huis
  In-house reparatieservice
  Garantie en goede service

 Stuur ons een bericht via WhatsApp

U kunt ons via het onderstaande telefoonnummer een WhatsApp bericht sturen

+31 6 26639396

Let op Dit telefoonnummer kan enkel voor WhatsApp gebruikt worden! Er zijn hier geen SMS berichten of telefoongesprekken mogelijk.